Saapuminen Hämeenlinnaan

Ihan lähellä – Hämeenlinna

Hämeenlinnaan on helppo tulla kaikilla mahdollisilla kulkuneuvoilla. Valitettavasti opopäivien aikana talvi rajoittaa vesiliikennettä.

Torstaina 2.2. opopäiväbussit kuljettavat osallistujia rautatie- ja linja-autoasemalta ennen ohjelman alkua hotelli Scandic Aulangolle sekä ohjelman jälkeen klo 17.30 muihin sopimushotelleihin. Samoin bussikuljetukset toimivat hotelleilta kaupungin vastaanotolle ja sieltä pois.

Perjantaina 3.2. hotelleilta on kuljetukset HAMK Visamäen kampukselle ennen ohjelman alkua ja takaisin hotelleille ohjelman päättymisen jälkeen.

Lauantaina 4.2. hotelleilta kuljetetaan Aulangolle ennen ohjelman alkua ja Aulangolta taas rautatie- ja linja-autoasemille ohjelman päätyttyä.

Tarkat kuljetusaikataulut tulevat nähtäville ennen päivien alkua tälle sivustolle sekä ohjelman yhteyteen. Hämeenlinnan kartta: https://kartta.hameenlinna.fi/ims/

Omalla autolla päiville tuleville on kaikissa tapahtumapaikoissa hyvin parkkitilaa. Pysäköinti perjantaina ainoastaan HAMKin opiskelija- tai vierasparkkipaikoille ja kulku D- ja N-rakennusten kautta.