Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika Opopäiville on 1.10-11.12.2022. 

——————————————————————– 

Hinnasto:  

Sopo Ry:n jäsen 185€ 

Muut            215€  

Opiskelijat ja eläkeläiset            110€  

Illalliskortti   70€ 

———————————————————————- 

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://liikuttajat.fi/opopaivat2023/ilmoittautuminen

Early Bird –hintaa ei enää ole, koska se on käytetty tämän vuoden ilmoittautumisen yhteydessä. Maksetut maksut säilyvät ilman lisäkorotuksia. 

Opiskelijajäsenten on esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti Opopäivillä saapumisen ja ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mikäli ilmoitat useamman henkilön yhdellä kertaa, kirjoitathan lisätietokenttään kaikkien ilmoittamiesi henkilöiden nimet, sähköpostiosoitteet sekä ruoka-aineallergiat.

Uudet ilmoittautujat saavat sähköpostiin Liikuttajat Asiakaspalvelusta kuitin. Maksukuitissa on linkki, jonka kautta voi ilmoittautua työpajoihin, vierailukohteisiin ym. 

Ohjelma- ja työpajamuutosten sekä peruutusten takia otamme myös jo aiemmin ilmoittautuneilta uudet ilmoittautumiset työpajoihin ja vierailukohteisiin ym. Kaikki aiemmin ilmoittautuneet ovat saaneet sähköpostia 26.9.2022. Viestissä on ohjeet ja linkkejä, joiden kautta voi ilmoittautua toimintoihin.   

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen (11.12.2022) asti. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. 

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa määräajan jälkeen sairastumisen vuoksi, ennakkoon maksetut osallistumis- ja illalliskorttimaksut palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista. Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti tämän linkin kautta: ilmoittautumisen peruuttaminen

Kanta-Hämeen opinto-ohjaajat ry. pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin. 

—————————————————————————————————————————————–